Hlavní stránka diskuzního fóra | Reagovat | Hledat |

Malíři a ilustrátoři / Vše o tomto webu

marek
Návštěvník
#1 | Zasláno: 9. 12. 2011 11:50
V tomto vláknu můžeme diskutovat o čemkoli týkajícím se těchto webových stránek.
Pokec
Návštěvník
#2 | Zasláno: 13. 12. 2011 18:10
Chtěl bych požádat všechny návštěvníky, aby nás nešetřili a napsali sem všechny nedostatky, které na stránkách objevili. Budeme se je snažit napravit. Tedy já ne, spíš Marek, který se stará o technickou stránku webu a kterému za to tímto děkuji. Nebráníme se ovšem ani chvále, kdyby se někomu stránky líbily :)
Návštěvník
#3 | Zasláno: 17. 12. 2011 18:09
Dobrý den, děkuji upřímně za pozvání do této galerie. Moc se mi líbi grafika a přehlédné zadávání všech údajů. Těším se na další spolupráci a přeji všem hodně tvůrčích úspěchů. Milan Čihák, výtvarník
Pokec
Návštěvník
#4 | Zasláno: 18. 12. 2011 10:28 | Změnil(a): Pokec
Zajímal by mě váš názor na kategorie - zda něco přidat, zrušit nebo přejmenovat, tak, aby to bylo přehledné a vyhovovalo by to vašim potřebám.....
Návštěvník
#5 | Zasláno: 18. 12. 2011 19:53
Dobrý den
také děkuji za pozvánku na tyto stránky a být u zrodu něčeho nového.:)
borska30@seznam .cz
Návštěvník
#6 | Zasláno: 18. 12. 2011 20:29
Je to velmi přehledné ,krásně se vkládají fota,bezvadné,jsem ráda,že tu mohu být. Borská Anna
Milan Zela
Návštěvník
#7 | Zasláno: 19. 12. 2011 13:23
docela nepřehledné - jak rozdělení kategorií, tak jejich vlastní zobrazování děl, takové chaotické, nezarovnané, aby člověk zjistil autora musí moc klikat, chybí taky nějaký způsob komunikace, hodnocení děl...nevím...moc se mi to tady nelíbí, podobně stvořených webů na tohle téma je plno, takže pokud by měl zaujmout, tak by měl mít alespoň nějaký směr, lepší grafiku, uspořádanost...pokud vše zůstane jak je, tak zapadne do šedi mezi ostatní podprůměrné které člověk navštíví max jednou do roka když o ně náhodou zavadí, sem člověka momentálně nic neláká.. toť můj kritický názor;)
Návštěvník
#8 | Zasláno: 19. 12. 2011 19:30
Milan Zela
tak první kritika :), třeba pomůže ke zlepšení webu, i když jsem z ní prozatím nezjistil, co vlastně zlepšit .
Milan Zela:
jak rozdělení kategorií

-
to bych rád upravil, ale neporadil jste mně, do jakých kategorií díla roztřídit
Milan Zela:
vlastní zobrazování děl, takové chaotické, nezarovnané,

-
Je asi technicky nemožné, abych práce 30 x 30, 100 x 30 podél a 100 x 30 na výšku směstnal do stejných náhledů, snad jen nějak ořezat. Mimo to by mně stejné náhledy zarovnané k mřížce připomínaly spíš prodej šroubků než galerii obrazů :)
Milan Zela:
aby člověk zjistil autora musí moc klikat

Tohle mě úplně zaskočilo - mně se zobrazují jména autorů u každého náhledu hned pod názvem díla, netušil jsem, že jiným lidem se to zobrazuje jinak. Proberu to s Markem, ten se stará o tyto technické věci.
Milan Zela:
chybí taky nějaký způsob komunikace

Ke komunikaci je toto fórum. Na www.rezbari.cz jsme zkusili přidat chat, nikdy na něm nikdo nekomunikoval......
Milan Zela:
hodnocení děl

To by se asi zrealizovat dalo.

100 lidí, 100 názorů. Je pravda, že by asi mohla být lepší grafika, ale dělali jsme stránky spíše pro radost, na to, abychom zaplatitli nějakého špičkového designéra nejsou potřebné finance. Přesto doufám, že web "nezapadne do šedi spousty webů na toto téma." Třeba se z něj stane "oprýskaná" galerie se spoustou krásných obrázků, a lidi se budou přicházet dívat na práce malířů, ne na oprýskané zdi :)
Pokec
Návštěvník
#9 | Zasláno: 19. 12. 2011 20:31
Předchozí reakce byla moje, zapomněl jsem se přihlásit :)
Jan Hájek
Člen
#10 | Zasláno: 3. 6. 2013 10:07
Prosím Vás co dělat,když chci vložit obrázek a pořád mi ho to nechce přijmout,že je příliš malý? Tak ho zvětšíte né?
Hájek
Štancl
Návštěvník
#11 | Zasláno: 29. 6. 2013 17:16
Dobrý den. Jsem tak trochu překvapen tím, že jsem po zaregistrování získal prémiový účet, aniž bych cokoliv musel platit... Proto se pro jistotu chci zeptat, zda li každý nový uživatel získá tento bonus, nebo je to jen nějaká chyba?...
Předem děkuji za odpověď
Milan Rynt
Člen
#12 | Zasláno: 16. 7. 2013 10:14 | Změnil(a): Milan Rynt
Chválím web po technické stránce - vše funguje tak, jak má, je to přehledné, logické, stránky se načítají rychle. Grafika trochu pokulhává, přece jenom stránky zaměřené na výtvarno by měly být vizuálně poněkud atraktivnější, ale tenhle design určitě nemusí být definitivní, že? ;-) Jinak ale dobrá práce.
Jan Kucera
Člen
#13 | Zasláno: 18. 8. 2013 11:58
Můžete mi říci, co je to "prémie.účet" ?
Květoslav Křivánek
Člen
#14 | Zasláno: 24. 11. 2013 13:56
Vaše stránky jsou přehledně a pěkně zpracovány. Ovládání, popis i vkládání obrazů je jednoduché a přehledné. Mnoho zdaru.
Rostislav Ruzicka (ross06)
Člen
#15 | Zasláno: 7. 1. 2016 04:27
Milan Zela
Nebrec mate, dyt pisi ze zacinaji a dle nazoru to vylepsi. Zatim je to zde v pohode a dost rychle ulozis svoupraci na stranku. sakra dne sje Jackpot $70.milionu. Bylo to by to mile. Ross06, Adelaide.

Jste-li registrovaný autor, přihlaste se na hlavní stránce do svého účtu a budete přihlášený i do fóra. Nejste-li zaregistrovaný autor, vyplňte pouze své jméno či přezdívku.

Vaše jméno:

Přiložte obrázků (max. 5), (.png, .gif, .jpg, .jpeg)

Fórum ČeskáTvorba.cz Powered by Simple Bulletin Board miniBB ®

© 2012 – 2025 Oldřich Pokorný | Naprogramoval Marek Klusák | Kontakt | Nahoru